Privat träning

Privatträning passar dig som vill ha ett personligt träningsschema med individuell coaching. Vi diskuterar fram vilka mål du har och vilken väg vi ska ta för att nå dessa. Du får sedan tillgång till ett individuellt anpassat träningsprogram, med tillhörande app där du har möjlighet till personlig kontakt med Melinda vid eventuella frågor.

Fysträning

Fysträning passar idrottslag eller föreningar med flera individuella spelare. Vi träffas och diskuterar vad ni har för mål med spelarna och vilka resurser ni har tillgång till. Sedan tar vi fram ett träningsschema som passar gruppen, ni får genomgång på övningarna och Melinda finns sedan tillgänglig om spelarna/tränarna har några frågor. 

Föreläsning/ Workshop

Föreläsning/Workshop passar perfekt för de föreningar, företag eller privatpersoner som vill bredda sin kompetens. Några vanliga föreläsningar som brukar uppskattas är inom ämnena: Akut omhändertagande, Idrottsnutrition och fysträning. Beroende på vem föreläsningarna hålls för anpassas innehållet efter önskemål och behov. 

Övriga tjänster

Vi utvecklar hela tiden vårt utbud av tjänster varefter vår kompetens ökar. Har ni några tankar på något specifikt ni behöver hjälp med, kontakta oss gärna så kan vi försöka hitta en lösning för att hjälpa er.


Företag: Atheltify U AB

Organisationsnummer: 559453-8992