Ahtletify U

Atheltify U AB startades 2023 och drivs av systrarna Melinda Håkansson och Josefine Håkansson. Företaget riktar sig till privatpersoner, föreningar samt företag och erbjuder personlig träning, fysträning och föreläsningar. För att kunna nå optimal prestationsutveckling anser vi att det är viktigt att se till helhetsperspektivet. Därför erbjuda hjälp och föreläsningar inom fysträning, skadeförebyggandeträning samt idrottsnutrition, både till de aktiva men även till tränare och föräldrar. Vi vill fokusera på att den träningen som utförs ska vara individanpassad, utmanande och rolig.  


Melinda Håkansson

Melinda har stor erfarenhet inom tennis, både som spelare men även 10 års erfarenhet av att vara tennistränare. Hon arbetar just nu som utbildare för Svenska Tennisförbundet i region Norr, samtidigt som hon är ansvarig fystränare för IKSU volleyboll damlag som spelar i Elitserien. Hon tar 2023 kandidatexamen från Umeå Universitet i Idrottsfysiologi med inriktning idrottsmedicin, prestation och hälsa. Melinda har själv fortsatt spela padel men hjälper fortfarande tennisspelare med individanpassad fysträning både på distans och på plats i Umeå.

Utbildning / Erfarenhet
  • Kandidatexamen Idrottsfysiologi (beräknad 2023)
  • Fystränare 2 säsonger IKSU Volleyboll
  • Utbildare Svenska Tennisförbundet
  • Fystränare för tennisspelare

Josefine Håkansson

Josefine har många års erfarenhet inom golf och elitsatsning. Hon fick tyvärr lägga ner sin elitsatsning på grund av långvariga problem med skador. Detta ledde till att hon har en ökad drivkraft till att hjälpa andra att kunna fortsätta sin elitsatsning. Hon vill fokusera på att kroppen ska ha den bästa förmågan/kapaciteten för att möjliggöra bästa möjliga prestation. Josefine sitter på mycket kunskap och erfarenhet inom golf men även en del inom träning och hälsa. Hon är även ansvarig för ekonomin och administrationen på företaget. 

Utbildning / Erfarenhet
  • Mer än 10 års erfarenhet inom elitidrott
  • Grundutbildning i träning & hälsa
  • AdministratörsutbildningFöretag: Atheltify U AB

Organisationsnummer: 559453-8992